ROSS EMMETT

Ross-EmmettRoss je dinamičan i jedinstven praktičar u mnogim terapijama uključujući:

  •              Terapeutsku Masažu
  •              Neuro – Lingvistično Programiranje
  •              Bowen Terapija – Visoki Instruktor Nivo 2 Trener

Ross je kvalifikovani instruktor Terapeutske Masažne Terapije od 1983. i bio je visoki instruktor Bowen terapije 8 godina (1997-2006).

Međutim, Rossove kvalifikacije ne odražavaju adekvatno njegove sposobnosti praktičara. On ima jedinstven i poseban dar koji mu omogućava da vidi potrebu svakog klijenta u datom momentu, da zna šta da uradi i da se adaptira tako da je tretman prihvatljiv za klijenta. Ovaj kameleonki pristup je dugo bio najveći uspeh Rossove tehnike i proizvodi izvanredne rezultate. Vodio je uspešne klinike u Mt.Isa (1981-1999) i u Townsville, Qld, Australia (1999-2008). Sad Ross putuje celom Australijom i svetom predavajući  i održavajući seminare o svom jedinstvenom uvidu telesnog funkcionisanja Njegovi studenti dolaze iz pozadine širokog spektra zanimanja,od doktora i medicinskih radnika do raznih vrsta terapeuta.

Kako je sve počelo?

Prvobitno osnovavši masažni centar u Mount Isi početkom osamdesetih,Ross Emmett je stekao reputaciju da pruža klijentima brže i efikasne rezultate.Njegova masažna klinika je tada primala oko 100 klijenata nedeljno.
Zbog lokacije klinike (zabačeni deo Australije) njegova klijentela tokom godina su bili većinom rudari i stočari koji su udaljeni stotinama kilometara.Iz tog razloga klijentela je imala ograničen pristup terapiji i ograničeno vreme za terapiju. Posete klijenata gradiću Isa morale su da obezbede brzo oslobađanje bola i dugotrajnu ugodnost zbog nemogućnosti klijenata da dolaze često na sledeće tretmane.

Bowen/Emmett Integracija

Integracija Emmett Tehnike nije nova ideja. Ross je razvio svoju tehniku u mladosti radeći sa životinjama u institutu za istraživanje životinja.Kasnije je kombinovao svoju tehniku sa starijim dokazanim tehnikama kao što je masaža,triger terapija i druge mišićne terapije sa izvanrednim rezultatima.
Integracija Emmett Tehnike i Bowen Terapije se desila 1988.godine kada je Ross prisustvovao Bowen kursu u Brizbenu. Po povratku u Mt. Isu, Ross je počeo da primenjuje stečeno znanje u svojim tretmanima i tako je počela integracija ove nove terapije.
Kad je Ross ovladao Bowen počela su poređenja između Rossa i Toma Bowena i Rossu su prilazili mnogi Bowen Instruktori i terapeuti da zajedno drže kurseve radi kombinacije vrednosti ove terapije.
Ove dve relativno nove terapije će vam omogućiti da otkrijete brži način da oslobodite bol i poboljšate tretmane sa rezultatima koje niste pre postigli. Kombinacija dve terapije je prilagođena potrebama klijenata i daje brže rezultate.Tretmani nisu vezani za proceduru i oslanjaju se na period od 5-7 dana za utvrđivanje rezultata.
Ross sada deli svoje iskustvo posle 17 godina dokazane kliničke prakse i preporuka klijenata od strane doktora,fizioterapeuta,masera i Bowen terapeuta.

Schreibe einen Kommentar