Da li ste ikad želeli da brzo otklanjate mišićni bol svojim pacijentima?

NOVE OBUKE U DECEMBRU 2016

NAJAVA : „Sledece Emmett obuke odrzace se u Aprilu oko Uskrsa. Datumi ce naknadno biti objavljeni“

Dobrodošli,

Da li vaši pacijenti pate od nesnošljivog bola artritisa, mišića i glavobolja? Emmett Tehnika je jedinstvena telesna terapeutska tehnika koju je osnovao Ross Emmett. Tehnika je toliko efikasna i prihvaćena da medicinski radnici i drugi slični terapeuti zahtevaju da je nauče. Tretmani mogu da se rade preko odeće i uključuju nežno, telesno opuštanje grupa mišića uz istovremeni verbalni pristup da bi se stvorila promena stava.
Ross Emmettova „Emmett Tehnika“ dostiže rastuću svetsku popularnost od dana kada je Ross počeo da predaje tehniku 1999. Tehnika ima široku dopadljivost: ne samo da je koriste sa entuzijazmom Bowen terapeuti, maseri i drugo osoblje, već možemo da vidimo i rastući broj profesionalnih trenera kao što su Pilates instruktori i lični treneri koji su željni da uče i primenjuju ovu izvanrednu tehniku. Ova tahnika može da se koristi kao dotatna terapija bilo kojoj telesnoj terapiji ili sistemu vežbanja i pruža vrednu dopunu svima koji rade da oslobode bol i neugodnost ili uspostave mišićnu funkciju klijentima.
Tako Ross ohrabruje sve nas da koristimo njegov rad, iako je to moćna samostalna tehnika.
Ross je razvio svoje veštine intuitivno u svojoj mladosti radeći sa životinjama i nije imao formalne kvalifikacije kad je počeo da trenira ljude. Iako je sad visoko kvalifikovan terapeut, njegove kvalifikacije ne održavaju adekvatno njegovu sposobnost praktičara.
On ima jedinstven i poseban dar koji niko koga je video da radi ne može da porekne.
Blisko poređenje između Rossa i Toma Bowena je primećeno od svih koji su videli Tomov rad. Romnez Smeeton, sad blizak Rossov  prijatelj, je prisustvovao mnogim Rossovim kursevima i ubraja sebe u srećnike koji je učen od strane dva izuzetno nadarena terapeuta našeg vremena.
EmmetLogos_Symbol&Text(O).indd

Uprkos sličnostima između njih Emmett Tehnika nije Bowen terapija niti njena derivacija. Ova tehnika je razvijena mnogo pre nego što je Ross sreo Bowena i dosta je drugačija. Nema popuštanja kože, nema propisanih procedura i samo nekoliko određenih sekvenci, umesto toga terapeuti su ohrabreni da odgovore promenama koje primete kod klijenata iz trenutka u trenutak. Emmett Tehnika koristi SWITCHES i tačke pritiska koje rezultiraju neposrednim opuštanjem okolnog mišićnog tkiva.Tehnike nastale iz Rossove sposobnosti obzervacije su takođe integrisane u tretman da bi se ohrabrili pozitivni ishodi.
Bowen terapeuti kažu da im je Emmett Tehnika poboljšala posao najviše u brzini sa kojom mogu da utiču na promene kod klijenta, dramatično poboljšavajući ishod tretmana i svoju reputaciju. Emmettova limfna adrenaža se dokazala kao izuzetno brza i uspešna kod klijenata sa otocima.
Ross je razvio dva kursa za one koji žela da nauče njegovu tehniku:
KURS EMMETT TEHNIKA je prikladan za terapeute i medicinske radnike, takođe i za ljude koji nisu terapeuti. Sastoji se od 6 modula od kojih modul 1 i 2 se predaju zajedno u sklopu dvodnevnog predavanja.Sledeći moduli traju po dva dana,jedan dan obnavljanje i jedan dan novog materijala.
Alternativno EMM-TECH Kratki kurs je pogodan za sve ljude-negovatelje,trenere i opštu javnost.Toje takođe dobar uvid u Rossov rad. Učesnici uče pokrete preuzete iz punog kursa u toku osmočasovnog jednodnevnog predavanja ili u toku četvoročasovne sesije od dva dana,
OPCIJA 1:                                              OPCIJA2:
KURS EMMETT TEHNIKE              EMMETT  KRATKI KURS
ZA PRAKTIČARE:                              – Opšta nega
– Doktori                                               Pomoć na sportskim takmičenjima,
– Maseri                                                 nega starijih, razvoj u detinjstvu
– Fizioterapeuti                                    i svi razni radnici.
– Akupunkturisti                                 Predhodno iskustvo nije potrebno,
– Kiropraktičari                                   ovaj kurs je otvoern za javnost
– Naturopate                                        i može biti koristan svim terapeutima.
– Opšti terapeuti                                 Besplatan DVD i Skripta za sve koji
– Bowen terapeuti                               završe kurs.
– Opsta javnost

Dieser Beitrag wurde unter Allgemein veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.

Schreibe einen Kommentar